Cursusaanbod

september (2)

4e Studiedag Voeding Bewegen en Kanker

Beste collega,

Mag je na drie opeenvolgende edities spreken van een traditie? Ja? Dan kondigen we bij deze de vierde editie aan van de inmiddels traditionele multidisciplinaire Studiedag ‘VOEDING, BEWEGEN EN KANKER’. De Studiedag vindt plaats op vrijdag 29 september a.s. in Spant in Bussum.

Accreditering:Accreditatie is verleend voor 5 uur door de KNMG, VSR en ADAP. En aangevraagd bij de volgende beroepsverenigingen; V&VN, KNGF en Keurmerk Fysiotherapie.

oktober (2)

Fysiotherapie bij KANS

In 2012 verscheen de multidisciplinaire richtlijn KANS. Wat is er in vijf jaar tijd veranderd op het gebied van diagnostiek en behandeling? Tijdens de studiedag Fysiotherapie bij KANS, op vrijdag 6 oktober 2017, nemen we klachten aan Arm, Nek en Schouder weer eens gedegen onder de loep.

Accreditering:5 punten toegekend voor registers algemeen, manueel en arbeid
Komt een sporter bij de fysiotherapeut (voetbalblessures)

Wegens grote belangstelling is het maximale deelnemersaantal voor de uitvoering op vrijdag 15 september 2017 bereikt. Wij organiseren een extra editie op vrijdag 13 oktober 2017. U bent van harte welkom!

Op vrijdag 13 oktober 2017 organiseren wij een nieuwe editie van de dag ‘Komt een sporter bij de fysiotherapeut’. Een praktisch nascholingsprogramma voor fysiotherapeuten over de behandeling van sportblessures.

Voetbalblessures


Dit keer staat de voetballer centraal. Jaarlijks ontstaan er op de velden namelijk duizenden blessures. We hebben de meest voorkomende voor u geselecteerd: enkel, knie, hamstring, achillespees en heup/liesklachten.

Accreditering:Geaccrediteerd met 5 punten

november (1)

Ergotherapie bij Ouderen 2017

Ouderdom komt voor velen met gebreken en beperkingen. Denk aan vermoeidheid, stramheid, verwardheid en vergeetachtigheid. Dat zijn nare klachten die ertoe kunnen leiden dat ouderen in een sociaal isolement terechtkomen.  En ze ondermijnen ook nog eens de zelfredzaamheid.

 

Tijdens de jaarlijkse nascholing Ergotherapie bij Ouderen, op vrijdag 17 november 2017, gaan we in op de vraag hoe jij kunt bijdragen aan een waardige  oude dag waarbij cliënten zo lang mogelijk zelfredzaam en actief blijven. Zowel in de thuissituatie als binnen de  zorginstelling.

Accreditering:Wordt aangevraagd voor 5 uur bij St. ADAP