Apothekersassistenten Terug naar de Schoolbanken
25 november 2017

Beste apothekersassistent,

 

Vijf jaar jaren geleden startte Mark Two Academy met een nieuw nascholingsconcept voor apothekersassistenten: ‘Terug naar de schoolbanken’. In een schoolgebouw, met een knipoog naar je eigen schooltijd, maar vooral met enthousiaste docenten en praktijkgerichte lessen. Honderden collega’s (waaronder jijzelf wellicht) hebben in de afgelopen jaren de schoolbankencursus bijgewoond en gelukkig waren en blijven de waarderingen hoog.

 

Om dit jubileum dit vieren organiseren wij op zaterdag 25 november 2017 een ‘The Best Of’ editie. Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we een aantal ‘vakken’ die de afgelopen jaren veel werden gekozen, opnieuw op het lesrooster staan. We hebben de inhoud natuurlijk aangepast aan de nieuwste inzichten en soms voor een iets andere insteek gekozen.

 

Een paar van die toppers: pijnbestrijding bij kanker, diabetesmedicatie, medicatiebewaking bij lage nierfunctie en aandacht voor kinderdoseringen. Er zitten ook een aantal nieuwe lessen tussen bijvoorbeeld over schildklierproblemen en het beste medicijn tegen stressklachten. Er is weer genoeg te kiezen.

 

Met vriendelijke groet,
Steven Korteling, cursusmanager Mark Two Academy

Locatie:
Hooghe Landt College Amersfoort
Accreditering:
SANA (KAOF) en NVFZ & Optimafarma

Vragen?
Neem contact op met Steven Korteling.
T: 033 4345730
E: skorteling@marktwo.nl