Ergotherapie bij Ouderen 2017
17 november 2017

Beste collega,

 

Ouderdom komt voor velen met gebreken en beperkingen. Denk aan vermoeidheid, stramheid, verwardheid en vergeetachtigheid. Dat zijn nare klachten die ertoe kunnen leiden dat ouderen in een sociaal isolement terechtkomen. En ze ondermijnen ook nog eens de zelfredzaamheid.


Tijdens de jaarlijkse nascholing Ergotherapie bij Ouderen gaan we in op de vraag hoe jij kunt bijdragen aan een waardige oude dag waarbij cliënten zo lang mogelijk zelfredzaam en actief blijven. Zowel in de thuissituatie als binnen de zorginstelling.

 

Dat doen we in verschillende keuzesessies. Bijvoorbeeld tijdens de les over functiebehoud en het bevorderen van herstel na een (ziekenhuis)opname. Of in de sessie over “Smart Homes”, waarin je informatie krijgt over de nieuwste technologische mogelijkheden om het leven van ouderen in en rond hun huis te verbeteren. En kom je veel bij ouderen met dementie, kies dan voor de lessen ‘Wonen in een dementievriendelijk (te)huis’ en ‘Ook mensen met dementie kunnen nog leren!’. Er valt weer genoeg te kiezen!


Je bent van harte welkom.


Namens programma-adviseur,
Netta van ’t Leven, ergotherapeut en docent Ergotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam

 

Met vriendelijke groet,
Steven Korteling, cursusmanager Mark Two Academy

Locatie:
Postillion Hotel Utrecht (Bunnik)
Accreditering:
Wordt aangevraagd voor 5 uur bij St. ADAP

Vragen?
Dan kunt u contact opnemen met Steven Korteling.
Tel 033 4345730
Email skorteling@marktwo.nl

Inschrijven per post of fax?
Download hier het aanmeldformulier.