Het Verpleegkundig College Wondzorg
15 september 2017

Beste collega,

 

Wondzorg is een van de meest basale handelingen in de geneeskunde. En het is bovendien een actie waarbij het lichaam van de patiënt heel duidelijk feedback geeft: als de wond snel heelt, is de behandeling goed geweest. Bij een traag helende wond of een wond die open blijft en gaat ontsteken, is de zorg nog niet
effectief genoeg en moet de behandeling worden aangescherpt.


Ons kompas daarbij is steeds het klinisch redeneren, het continue proces van het verzamelen en analyseren van beschikbare gegevens en het interpreteren van die gegevens vanuit onze medische kennis. Maar welke informatie heb je nodig om goede wondzorg te kunnen leveren en hoe verzamel je die systematisch?


Kom op vrijdag 15 september 2017 naar onze nieuwe editie van het verpleegkundig college over wondzorg en verbeter je kennis en vaardigheden. We behandelen een breed palet aan onderwerpen zoals, wondinfecties, wondpijn, wondzorg en voeding en skintears.


Heb je behoefte aan verdieping, kies dan voor de 2 uur durende verdiepingssessies over complexe wonden (diabetische voet, oncologische wonden, ulcus cruris en decubitus) waarbij ruim aandacht is voor casuïstiek.

 

Namens programmavoorzitter,
Mirjam Kempkes, gespecialiseerd verpleegkundige huiddefecten Cordaan

 

Met vriendelijke groet,
Steven Korteling, cursusmanager Mark Two Academy

Locatie:
Aristo Utrecht
Accreditering:
Wordt voor 5 uur aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V en VSR

Heeft u vragen?

Dan kunt u contact opnemen met Steven Korteling.

Tel: 033 4345730

E-mail: skorteling@marktwo.nl

 

Inschrijven per post/fax?

Download hier het inschrijfformulier