Komt een sporter bij de fysiotherapeut (voetbalblessures)
13 oktober 2017

Wegens grote belangstelling is het maximale deelnemersaantal voor de uitvoering op vrijdag 15 september 2017 bereikt. Wij organiseren een extra editie op vrijdag 13 oktober 2017. U bent van harte welkom!
 

Beste collega,

 

Op vrijdag 13 oktober 2017 organiseren wij een nieuwe editie van de dag ‘Komt een sporter bij de fysiotherapeut’. Een praktisch nascholingsprogramma voor fysiotherapeuten over de behandeling van sportblessures.

 

Voetbalblessures
Dit keer staat de voetballer centraal. Jaarlijks ontstaan er op de velden namelijk duizenden blessures. We hebben de meest voorkomende voor u geselecteerd: enkel, knie, hamstring, achillespees en heup/liesklachten.    
  
Hoe ontstaan deze blessures? Hoe ziet de orthopedische diagnostiek en behandeling eruit? Welke behandelmogelijkheden heeft u als fysiotherapeut? Hoe begeleidt u de speler bij het opbouwen van de stabiliteit en belastbaarheid? Wat kunt u doen om recidiverende klachten te voorkomen?

 

Deze en andere vragen komen aan de orde tijdens de nascholing ‘Komt een sporter bij de fysiotherapeut’ over voetbalblessures op vrijdag 13 oktober 2017 in Zeist.

 

Rondleiding KNVB Campus

Edwin Goedhart, sportarts en medisch manager van de KNVB, laat zien wat er de afgelopen 10 jaar is veranderd in de sport medische begeleiding van profvoetballers. Welke innovatieve behandelmethoden worden er tegenwoordig gebruikt om spelers sneller en sterker te laten herstellen? En welke medische faciliteiten biedt de KNVB? U krijgt een interessant kijkje in de keuken!

 

Namens programmavoorzitter,
Robert van Cingel, (sport)fysiotherapeut en directeur Sport Medisch Centrum Papendal

 

Met vriendelijke groet,

Steven Korteling, cursusmanager Mark Two Academy

Locatie:
KNVB Campus te Zeist
Accreditering:
Geaccrediteerd met 5 punten

Heeft u vragen?
Dan kunt u contact opnemen met Steven Korteling.
Tel: 033 4345730
E-mail: skorteling@marktwo.nl

Inschrijven per post/fax?
Download hier het inschrijfformulier