Terug naar de schoolbanken doktersassistenten
23 september 2017

Beste assistente,

De najaarseditie 2017 van ‘Terug naar de schoolbanken‘ vindt plaats op zaterdag 23 september a.s.; de 7 nieuwe onderwerpen worden hiernaast toegelicht.
Variatie genoeg! Van schoon werken tot zwachtelen en van urologie tot handelen bij acute uitval.  

Bij inschrijving geef je ons jouw vier favoriete thema’s door en wij verwerken die in jouw persoonlijke lesrooster!

Onze enthousiaste en deskundige sprekers komen uit de praktijk en behandelen de onderwerpen op een interactieve manier en zorgen ervoor dat je met de opgedane kennis direct aan de slag kunt. ‘Terug naar de Schoolbanken’ vindt altijd op een vrije zaterdag plaats. Een mooie gelegenheid om ook een paar van je collega’s mee te nemen.

Tijdens de pauzes geniet je van wat onze cateraar heeft voorbereid.

Na de lunch hebben we dit keer iets bijzonders voor jullie geregeld: de personal trainer van Bekend Nederland, Carlos Lens, komt een mini work-out verzorgen zodat je geen last hebt van een ‘lunch-dip’! Natuurlijk alleen als je zin hebt en nee, je hoeft je niet ‘in het zweet’ te werken en je hebt geen handdoek nodig. Na deze actieve onderbreking kun je er in lesronde 3 en 4 weer volop tegenaan.

Ken jij het concept Terug naar de Schoolbanken nog niet? Kom dan kennismaken op 23 september. Maar ook als je al vaker bent geweest zien we je natuurlijk heel graag terug.

Met vriendelijk groet, 

Inge Kleiss
Cursusmanager

Locatie:
Corderius College, Amersfoort
Accreditering:
Accreditatie wordt aangevraagd voor 5 uur verleend bij Commissie Accreditering Deskundigheidsbevordering Doktersassistenten.

Vragen?
Neem dan contact op met Inge Kleiss. Tel: 033 4345730 of e-mail: ikleiss@marktwo.nl


Inschrijven per post of fax?
Download hier het aanmeldformulier.