Over ons

Mark Two Academy: Innovatie in nascholing

Mark Two Academy in Leusden bestaat 18 jaar en is een van de top 3 medische nascholingsbureaus in Nederland. Wij bedenken en ontwikkelen geaccrediteerde nascholingen, cursussen en congressen voor medische, paramedische en overige beroepsbeoefenaren.  
 

Conceptueel richting geven

Mark Two onderscheidt zich in de markt door haar bijzondere scholingsconcepten. Die worden bedacht en uitgewerkt in nauwe samenspraak met opleiders in de huisartsgeneeskunde en met toonaangevende specialisten uit ons netwerk. De staf van Mark Two is bekend en vertrouwd met de dynamiek van het medische vak en kent de kennisbehoefte van de beroepsbeoefenaren. Dit zijn kritische succesfactoren bij het concipiëren van geaccrediteerde onderwijsprogramma's, medische congressen, vaardigheidstrainingen en andere vormen van deskundigheidsbevordering. 

De afgelopen jaren hebben wij duizenden verpleegkundigen en artsen in onze programma's mogen verwelkomen. Wij hebben nascholingen, symposia en cursussen verzorgd voor onder andere internisten, oncologen, cardiologen, huisartsen, psychiaters, praktijkondersteuners, anesthesiologen, fysiotherapeuten, pedicures en verloskundigen. Ons cursusportfolio strekt zich uit over praktisch alle therapiegebieden. Naast de 'live' nascholingen, maken wij ook e-learning programma's, medische tijdschriften, boeken, congreshighlights, cd-rom's en DVD's.