Coronatoegangsbewijs

Corona? Helaas, we zijn er nog niet helemaal vanaf. Met de vele besmettingen is de zorg momenteel enorm belast en is het in de ziekenhuizen alle hens aan dek. Hoe de situatie in januari precies zal zijn, weten we nog niet, maar de kans dat we dan in grote getale fysiek bij elkaar mogen en kunnen komen, achten we gering. Toch hopen we in maart weer ‘los’ te kunnen gaan.

Wij volgen hierbij de regels van de Rijksoverheid wat inhoudt dat u gevraagd wordt om een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve coronatest te laten zien. Dit is heel makkelijk met de CoronaCheck-app, waarmee u uw QR-code kunt laten zien.

Als u bent gevaccineerd of in het bezit bent van een herstelverklaring, dan kunt u de QR-code downloaden op uw mobiele telefoon – via de CoronaCheck-app – of een papieren bewijs uitprinten. Deze kunt je opvragen via coronacheck.nl.

Heeft u geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs, laat u dan binnen 24 uur, maar uiterlijk twee uur voor ons event, testen bij een testaanbieder in uw omgeving. Meer informatie hierover is te lezen op www.testenvoortoegang.org. Let op: de testuitslag is maximaal 24 uur geldig. Neem in alle gevallen ook een identiteitsbewijs mee.

Op de site https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs van de Rijksoverheid vindt u meer informatie over coronatoegangsbewijzen.

Mark Two Academy houdt alle berichten van het RIVM en de GGD en de overheid nauwlettend in de gaten. Mochten er veranderingen plaatsvinden in de regelgeving, dan houden wij u uiteraard op de hoogte.